Be SAFE - Be HAPPY

Info 2/17

27.01.17 - Skrevet av: admin admin
Bemanningssituasjonen-Psykososial medarbeiderundersøkelse-Golftilbud

Bemanningssituasjonen

Klubben har hatt møte med bedriften angående bemanningssituasjonen etter at det ble klart at West Elara har fått forlenget sin kontrakt. 

Endelig har vi positive ting å melde. I denne omgang vil 3 kokker og 10 renholdsoperatører få trukket tilbake sin oppsigelse. Videre skal vi ha nytt møte med bedriften i midten av februar for å se ytterligere på bemanningsbehovet fremover.

Vi er glad for at vi endelig kan formidle noe positivt og satser på at trenden fortsetter fremover.

  

Psykososial medarbeiderundersøkelse

Før jul sendte bedriften ut en psykososial medarbeiderundersøkelse. Vi oppfordrer igjen alle som ikke har svart om å gjøre dette snarest. Det er viktig at flest mulig besvarer slik at underlaget blir mest mulig representativt og nyttig.

 

Visste du at….?

Golftilbud til alle medlemmer i SAFE i Sodexo!

Som medlem i klubben har du i 2017 tilgang til gratis golf for deg og familien på Bærheim Golfpark i Sandnes. Kort avstand fra både kontoret og heliport på Sola.

Tilbudet inkluderer kurs for nybegynnere, ubegrenset med baller på rangen, spill på korthullsbanen, videoakademi og alt av faste treninger. I tillegg har klubben en del greenfeepass til spill på hovedbanen tilgjengelig. Det blir også mulighet for å være med på flere turneringer gjennom sesongen.

Golfutstyr får dere også låne gratis, så her går det fint å ta seg en runde eller trene ifm. utreise/hjemreise selv om en ikke bor i området.

Det er også halv pris på golfbilleie og 15% på golfutstyr.

Har du spørsmål, lyst å begynne å spille golf eller vil ha et greenfeepass så er det bare å ta kontakt med klubben for mer info.

Tilbudet gjelder for alle medlemmer aktive, passive, pensjonister m.m.