Be SAFE - Be HAPPY

Her finner du info om forsikringer, pensjon og andre støtteordninger:

10.10.11 - Skrevet av: admin admin
Trykk deg videre til de forskjellige ordningene:

 

PS! Noen linker kan vise til utgåtte forsikringsdokumenter. Dekning skal være lik i de nye, men ta gjerne kontakt med klubben for nærmere info.

 

Gjelder for aktive medlemmer i SAFE i Sodexo:

Grunnforsikring/Livsforsikring. Denne gjelder for alle aktive medlemmer i SAFE samt deres ektefelle/samboer. INKLUDERT I KONTINGENTEN!

Advokatforsikring. Denne er inkludert i medlemskapet og koster 50 kr i måneden. Noen er alikevel ikke dekket pga. feks bosted i utlandet. Betaler du 50 kroner i måneden er du dekket.

Støtte til dekning av karensdager ved permittering/oppsigelse. Du kan søke klubben om støtte ved permittering og oppsigelse. Gjelder fast ansatte som uforskyldt blir permittert/oppsagt.

Utdanningsfond for SAFE medlemmer. Her kan du søke om støtte til kompetanseutvikling. Gjelder alle medlemmer som har betalt kontingent 3 måneder før det søkes støtte.

 

Gjelder for dere i Sodexo Mobile Units:

http://www.pts.no/ Her finner du info om Sjømannspensjon.

Forsikring NR.pdf Kollektiv ulykkesforsikring i Sodexo som er samordnet med Yrkesskade og trygghetsforsikring gjennom NR. Gjelder på arbeid.

Yrkesskade og trygghetsforsikring NR.pdf Oversikt over kollektive forsikringer gjennom NR. Omhandler arbeid, fritid og tap av helsesertifikat.

 

Gjelder for dere i Sodexo Remote Sites: 

Forsikring OLF.pdf Oversikt over kollektive forsikringer. Omhandler både arbied og fritid.

www.oso.as Her finner du oversikt over tap av helsesertifikat ordningen.