Be SAFE - Be HAPPY

Info 14/16

21.12.16 - Skrevet av: admin admin
Psykososial medarbeiderundersøkelse-Spennende tilbud neste år-God Jul og Godt Nytt År

Psykososial medarbeiderundersøkelse

 Bedriften har i disse dager sendt ut en psykososial medarbeiderundersøkelse. Stamina Census står for gjennomføringen av undersøkelsen og den er helt anonym.

Det er viktig at alle deltar slik at det blir et størst mulig grunnlag for kartleggingen. Det igjen vil bidra til bedriften kan sette inn de rette tiltakene fremover og at vi alle får det bedre.

Klubben oppfordrer på det sterkeste at alle setter av litt tid til å gjennomføre undersøkelsen.

 

Spennende tilbud neste år

Klubben ønsker å tilby dere som er medlemmer enda mer neste år. Vi innfører tilbud om gratis YS Innbo eller YS Familieulykke. Dere får tilbud om gratis golf på Bærheim Golfpark. Vi kommer til å invitere alle til to medlemstreff neste år. Samt flere andre ting.

Først ut er vinmesse i Stavanger 21. Januar hvor vi har fått tak i noen billetter. Har du lyst på en billett så ta kontakt med klubben innen 7. Januar 2017. Antallet er begrenset og vi vil eventuelt foreta loddtrekning.

Du kan lese mer om messen her: https://www.facebook.com/groups/100879523106/

 

God Jul og Godt Nytt År!

Vi ønsker alle en riktig God Jul og Et Godt Nytt År! Spesielt går våre tanker til dere som må tilbringe julen borte fra deres kjære på jobb, og til dere som dessverre har mistet jobben.

Men vi må prøve å holde motet oppe selv om det er tøft. Vi må satse på at 2017 blir det året der ting snur og at folk igjen blir ansatt i Sodexo.