Be SAFE - Be HAPPY

Info 15/15

27.08.15 - Skrevet av: admin admin
Endringsprosess Transocean kontrakten-Medlemskap ved oppsigelse/permittering-Pensjonspraten

Endringsprosess Transocean kontrakten 

I forbindelse med forlengelsen av Transocean kontrakten vil det bli gjennomført en endringsprosess iht. bedriftens KV08 prosedyre. Bedriften merker et stort press fra alle kundene om å redusere kostnader i disse nedgangstider. Vi har allerede vært gjennom endringsprosesser på de fleste av kontraktene våre.

 

Medlemskap ved oppsigelse/permittering

Blir du arbeidsledig får du tilbud om å opprettholde medlemskapet ditt i SAFE med kontingentfritak. Når det gjelder opprettholdelse av advokatforsikringen er det frivillig og koster 50 kr i måneden. Alle andre fordeler og rettigheter opprettholder du altså uten å måtte betale kontingent. Husk bare på å svare på henvendelsen som kommer fra SAFE med spørsmål om å opprettholde medlemskapet og om du vil opprettholde advokatforsikringen eller ikke. Husk også på den unike klubbfordelen du har som medlem i SAFE i Sodexo, hvor klubben dekker karensdagene med inntil 3000 kroner hvis du blir arbeidsledig.

 

Pensjonspraten

SAFE har igjen lansert medlemstilbudet “Pensjonspraten”. Dette er en service for aktive medlemmer som er 59 år eller eldre. Tilbudet er gratis!

www.safe.no er det nå lagt ut informasjon om tilbudet og en invitasjon til målgruppen om å melde seg på tilbudet. Dette skjer via forbundets hjemmeside ved at du fyller ut og sender inn et elektronisk skjema.

Du vil så bli kontaktet av pensjonsekspert Yngve Blomberg i Howden Forsikringsmegling for å avtale tidspunkt for pensjonspraten. 

Eksempler på spørsmål du kan få svar på:

-       Hvordan får jeg vite hvor mye jeg faktisk får I pensjon fra folketrygden og tjenestepensjonen?

-       Kan jeg gjøre noe for å forbedre pensjonen min?

-       Når kan jeg ta ut pensjon?

-       Hvordan kan jeg kombinere pensjon og jobb?

-       Hvor lenge kan jeg jobbe?

NB! Det er i utgangspunktet satt et tak på antall deltakere ut 2015, så prinsippet ”først til mølla” vil gjelde. Når kvoten er fylt opp vil påmelding blir stengt. Etter samtalen vil medlemmet få en epost der man blir bedt om å svare på noen spørsmål om erfaringene med samtalen.