Be SAFE - Be HAPPY

Sysselsettingssituasjonen

22.01.15 - Skrevet av: admin admin
Info 2/15 - Sysselsettingssituasjonen - Tillitsvalgtkurs - Visste du at...

Sysselsettingssituasjonen 

Som dere er informert om gjennom Ekspressen er vi inne i en vanskelig periode med nedgang i aktiviteten offshore. Klubben arbeider tett sammen med bedriften for å redusere omfanget mest mulig. Vi gir oss ikke før alle steiner er snudd. 

Du kan også være med på å bidra til at omfanget blir redusert. Har du gått å tenkt på at det kunne vært greit å ta et friår, videreutdanne deg eller finne på noe annet for en periode? Gjør det nå og hjelp en kollega til å fortsatt ha jobb. Har du mulighet, så hopp på en litt alternativ fast rotasjon på Valhall QP for en periode. ”Alle monner drar.”

Vi må også ta vare på hverandre i en slik vanskelig periode. Du som kanskje ikke bekymrer deg så mye og har lang ansiennitet kan også bidra. Støtt opp og ta vare på din kollega som kanskje går rundt og er usikker på fremtiden. 

Ta gjerne en telefon til klubben for å slå av en prat.

 

Grunnleggende kurs for tillitsvalgte våren 2015

Et viktig kurs for alle tillitsvalgte og nysgjerrige medlemmer. Er du opptatt av rettigheter i arbeidslivet, hvordan de er oppnådd og hvordan de fortsatt skal beholdes? Da er dette kurset for deg! 

Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer som kan tenke seg å ta verv som tillitsvalgt.

Tid:     Uke 10, fra 2. til 5. Mars

            Uke 19, fra 4. til 7. Mai 

Sted: Quality Hotel Residende i Sandnes 

Påmelding sendes: mette@safe.no innen 10. Februar for kurs 1 og 22. April for kurs 2.

 

Visste du at…?

Tilgjengelig for deg! 

Rask respons, god service og tilgjengelig når du trenger det. Det kan du forvente av SAFE i Sodexo. Telefonen er alltid viderekoblet til mobiltelefon. Du kommer også lett i kontakt med oss via mail eller facebook. Vi svarer så fort det lar seg gjøre, også utenom kontortid. Setter også stor pris på besøk til vårt klubbkontor i bedriftens lokaler.