Be SAFE - Be HAPPY

Tap av ExxonMobil kontrakten

24.06.13 - Skrevet av: admin admin
Info 11/13 - ExxonMobil kontrakten - Personallsituasjonen - Utbetaling av sykeenger - Fadderbarn

Tap av ExxonMobil kontrakten

Vi har fått den lite hyggelige beskjeden om at vi mistet ExxonMobil kontrakten. Dette har vært en viktig kontrakt for Sodexo i 15 år. At vi nå mister denne til ESS er ikke kjekt. Dette viser igjen at våre konkurrenter leverer mer konkurransedyktige anbud enn hva Sodexo klarer. Overdragelsen vil skje fra 1. November 2013. For dere som arbeider på kontraktsområdet når dette skjer vil reglene for virksomhetsoverdragelse være gjeldende. Dvs. at dere har rett til å følge med over til det nye selskapet som i dette tilfellet er ESS.

Personellsituasjonen i Sodexo

Klubben er kalt inn til drøftelser angående personellsituasjonen i Sodexo den 25. Juni.

Det har vært et tøft år der vi har tapt kontrakter og det har også vært nedbemanninger på noen kontraktsområder. Vi kommer med mer info etter gjennomgangen med bedriften.

Utbetaling av sykepenger

Viser til tidligere info angående tilfeller der bedriften ikke ville utbetale sykepenger. Vi er glad for å meddele at bedriften nå har informert oss om at de ikke vil fortsette denne praksis.

Fadderbarn

Klubben har blitt fadder for ei jente fra Ratanakiri, Kambodsja. Hun heter Por og er 4 år gammel. Vi ser frem til å kunne hjelpe til for at Por og andre barn i området skal få mulighet til å få litt av det som vi alle tar for gitt. Har du lyst til å bli fadder? Ta en tur innom her og les mer om hvordan du kan bli det: www.plan-norge.no