Be SAFE - Be HAPPY

Info fra årsmøtet 2013

12.04.13 - Skrevet av: admin admin
Info 5/12 - Redusert kontingent og avvikling av reiseforsikring - Valg - Samarbeid

Årsmøte 2013

Årsmøtet i klubben ble avholdt 10-11.april og 24 delegater var samlet. Stemningen var topp!

Første dag ble avholdt i bedriftens lokaler og vi hadde besøk av Bengt, Sølve og Grethe fra administrasjonen på land. Her fokuserte en på Sodexo sin visjon ”Making every day a better day”. Det ble arbeidet i grupper og en gjennomgang med innspill, spørsmål og debatt.

På ettermiddag og kveld var vi samlet på Bærheim Golfpark hvor vi fikk prøvd oss på litt golf med instruksjon, lagspill, konkurranser og moro. Mange talenter å se. Husk tilbudet om gratis golfkurs for dere som kunne tenke dere å prøve mer. Etter golfen hadde vi sosialt samvær med middag og underholdning i god Be SAFE – Be HAPPY ånd.

Andre dag ble avholdt på toppen av Park Inn. Hvor bl.a. saker og valg sto på agendaen. I tillegg kom vår adm. dir.Christian Rugland innom til lunsj og presenterte situasjonen i selskapet for delegatene.

Det ble bl.a fattet vedtak som gikk på planlegging av en større tillitsvalgt konferanse i 2014 og innkjøp av sommergave til medlemmene. Vi hadde også en diskusjon og vedtak som gikk på forhold sentralt i forbundet

Kontingentnedsettelse og avslutting av reiseforsikringen

Årsmøtet vedtok å sette ned kontingenten med 50 kr pr. måned fra 1. mai 2013. Kontingenten blir da totalt 425 kr pr. måned for dere i 100% stilling + 50 kr pr. måned for de som er omfattet av advokatforsikringen.

Årsmøtet vedtok å avslutte den obligatoriske reiseforsikringen som klubben har inkludert i medlemskapet fom. 1.mai 2013. Grunnen til dette er at forsikringsselskapet mer en doblet premien for denne for kommende år. Da blir prisen høyere en det enkeltmedlemmer kan ordne privat og da er hele poenget med ordningen borte. I vedtaket ligger det også at styret skal innhente tilbud på alternative forsikringer frem til neste årsmøte.

Valg

Valgkomiteen hadde gjort en god jobb i forkant og årsmøtet gikk enstemmig inn for deres innstilling til de sentrale verv i klubben. Alle er valgt for en periode på to år.

Klubben vil også få takke for innsatsen til Aud Fuggeli og Trud Negård som nå forlater klubbstyret. Det ønskes også velkommen til nye krefter i form av Tom Ove Dyrnes og Kenneth Toftegård.

Klubbstyret:

Leder: Kai Morten Anda

1. Nestleder: TomOve Dyrnes

2. Nestleder: Anne Mortensen

1. Styremedlem/økonomi: Einar Valheim

2. Styremedlem: Kenneth Toftegård                                                                                              

3. Styremedlem/ung: Tore G. Jacobsen

4. Styremedlem:Randi Junker

1. Vara: Benedicte Kjosaas

2. Vara:Marit Aune

3. Vara:Anders Vaka

Revisorer:

Fred Halvorsenog May Lise Tjørom

Vara: Aud Fugelli og Birgitte LarsenBerg

Valgkomite:

Aud KnutsenogEli Lind

Vara:Svanhild HovlandogLise Vestnes

Samarbeid Industri Energi og SAFE

Årsmøtet tok oppfordringen og hadde en diskusjonen rundt det samarbeidet som var mellom SAFE og Industri Energi ved bl.a. tariffoppgjørene i fjor. Det var helt klart at å samarbeide for å ivareta medlemmenes interesser er noe vi ønsker og ser som viktig.

Det ble fattet følgende vedtak:

Årsmøtet i SAFE i Sodexo støtter et videre samarbeid med Industri Energi i saker av felles interesse. Samarbeidet ifm. tariffoppgjørene i 2012 var en suksess og noe som viste at forbundene var i stand til å legge ”fagforeningskamp” til side og samarbeide for medlemmenes beste. All honnør til forbundets ledelse som her viste hva fagforeningsarbeid dreier seg om.

Årsmøte i SAFE i Sodexo gir styret fullmakt til å utarbeide felles liste med Industri Energi klubben ved valg til bedriftsstyrene.